En liten bloggpaus

IMG_1387 IMG_1388Har gett mig in på att organisera alla bilder i min dator efter månader och redigering osv, så snart har jag världens bästa ordning på mina filer! Hittade dessa två bilder från efter balen då jag hade sovit med sminket och det fortfarande såg så bra ut att jag hade kvar det när vi gick på Båten på kvällen sen!

Har ju blivit väääääldigt lite blogginlägg sen slutat på november, men jag ska komma igen och blogga igen! Har funderat på att starta en blogg på blogg.se istället eftersom att jag är så himla less på all ful reklam på spotlife. Får uppdatera er här när jag vet hur jag gör!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>