popquiz, pipes och olles!

Vi bestämde oss för att gå på Pipes och köra lite popquiz, jag och Sanni kom dit först och beställde lite öl, hittade ett tomt bord men bara tre pallar. Vi lyckades dock sno till oss stolar genom kvällens gång. Vi beställde även in lite pubtallrik med gottes på.

Olof glev förbi och tur var det för han räddade oss i popquizen! Och blev även uppsläpad på scen för att sjunga.

När de smarta människorna går hem går resten på Olles, sagt och gjort. Ända till två stannade vi!

Och på vägen hem roade Tina oss med utdrag ur Psaltaren.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>